Евгени Минчев взриви мрежата с тези думи за пияната княгиня Калина


Евгени Минчев взриви мрежата с тези думи за пияната княгиня Калина
Снимка: Facebook

Няма как царски скандал да мине без коментар от най-известния светски PR в България, който освен това носи титлата "лорд". Евгени Минчев избухна с коментар в социалните мрежи по повод пияната княгиня Калина, която бе хваната да шофира на 19 август с над 1,2 промила алкохол в кръвта.

Вижте още: Тита с колекция от чанти за хиляди левове (СНИМКИ)

"Във връзка с вече популярният случай по задържането на Нейно Височество, мога да кажа, че човек трябва да приеме ситуацията и ако се чувства първоначално объркан и пие кисело мляко, после да седне и спокойно да изясни ситуацията. Да се изкаже, да даде пресконференция, ако трябва да се извини. Хората обичат извиненията а и така тя ще по/каже нещо добро за себе си.

Преди всичко това обаче, царското семейство трябва да има надежден Пи ар, който да ни въвежда и осведомява в царския живот своевременно а не той да тъне в догадки и забрава. За да не питат /както онзи ден ме питаха, Калина пет деца ли имала и Муньос кой поред син бил на царя/. По подобие на кралското семейство на Великобритания, нашето трябва да показва от време на време потомците си, да ни занимава с тях, да ни ги направи симпатични. Защото в спомените на повечето им „поданици“ те ще останат навярно „онези, които си взеха горите, кръстиха внучето Хасан, Калина кара пияна"", гласи част от коментара на Евгени Минчев.

Лордът даде за пример бившата Кралица на Обединеното кралство.

"Самата кралица Елизабет Втора, до смъртта си изглеждаше приветлива и гостоприемна за света, откриваше живота си, поне доколкото протоколно това беше възможно. И беше симпатичната кралица, макар да знаем, беше строга и консервативна. Хари, въпреки своята палавост, все още е доста обичан. Нашите са кръвно свързани с Уиндзорите по най- пряка линия. Може би не са виновни те а царството, което населяват. Все пак, да се еволюира не е попречило на никого. И от двете страни.

Кажи и ти нещо, царю честити.

А сега да си пуснем „Когато бях овчарче“ и да се повеселим...", пише още лорд Минчев.

Вижте още: Скочиха грозно на децата на Златка Райкова (СНИМКА)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама