Фен на Жоро Игнатов от "Съден спор" си го татуира (СНИМКИ)


Фен на Жоро Игнатов от "Съден спор" си го татуира  (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Репортерът Жоро Игнатов от "Съдебен спор" определено е едно от най-обичаните лица от телевизионния екран, докато не звънне на вратата с култовата си реплика: "Не сме дошли тук да палим скандали". Е, фен на култовото риалити не само, че не се страхува да се срещне с Игнатов, но и си татуира лика му на крака си, за да може да бъде винаги с него.

Вижте още: Дъщерята на Ванко 1 празнува рожден ден с Благо Георгиев (СНИМКИ)

За това се похвали самият Игнатов в социалните мрежи, където публикува снимка с татуса и в типичния си ироничен стил написа под нея: "Някой ме е татуирал на крака си. Скоро и на други места".

Именно Игнатов е човекът, който избира казусите и събира материалите по тях. Той е юрист и успява компетентно да разисква междусъседските войни, с които обикновено е пълно предаването.

Вижте още: Симона Загорова показа новото си гадже (СНИМКИ)

От септември култовото съдебно риалити се завръща в ефир за 14-ия си сезон, което е постижение, с което малко други телевизионни предавания могат да се похвалят. Водеща отново ще бъде Нана Гладуиш въпреки желанието ѝ в последното време да се оттегли от екрана. Нана иска да се посвети на тенис кариерата на сина си и да пътува с него възможно най-често по състезания, но зрителите настояват за нейното присъствие. Тя ще се редува с новото попълнение в екипа Десислава Тасева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама