Формулата за щастие на Нина Николина


Формулата за щастие на Нина Николина

За последните няколко години Нина Николина се ожени тайно, роди 2 дъщери - Валентина и Мария, живя в Сингапур и в Париж. В същото време записа албум с Берковската духова музика и сега готви 10-тия - PENDARA Ethno Project.

Тя признава, че най-после е намерила формулата за щастие.

"Когато си позитивен, когато си удовлетворен от семейството, от кариерата, от живота си, това те прави щастлив и уравновесен”, признава звездата.

Тя редува всеки ден по 4 часа уроци по френски, Хипокси терапия за перфектно тяло, музика, игри с децата. "Без тях нямаше да я има и моята формула за щастие" - твърди певицата.

"Попадийо” е заглавието на първия, официален радиосингъл с адрес Трънско на PENDARA Ethno Project. Нина вече е истински спец и по успешните музикални формули: автентичен фолклор, плюс екзотични ритми, плюс комерсиално DJ звучене.

Отново в проекта на перкусиите и барабаните е Калин Вельов. Народните песни са подбрани от Нина Николина и народната певица Екатерина Ангелова от всички краища на страната. Съчетание на българския фолклор и DJ музика е дело на музикалния продуцент на проекта DJ Бор4е Бояджиев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама