Фърги през сълзи: Все още обичам Джош


Фърги през сълзи: Все още обичам Джош
Снимка: Getty Images / Guliver

Певицата Фърги и актьорът Джош Дюамел съобщиха през септември, че се развеждат. Въпреки че двамата споделиха, че се разделят с най-топли чувства един към друг, изглежда, че русата изпълнителка не приема така лесно края на брака им.

В шоуто на Уенди Уилямс тя едва сдържа сълзите си, говорейки за развода, провокирана от водещата: "Това не беше моят план. Исках да остана омъжена за него завинаги. Обичам Джош, той е бащата на детето ми."

Водещата обясни, че двойката се е разделила още през февруари, но са обявили раздялата си през септември. Двамата имат син на име Аксел и точно заради него са да си дали време. "Караш ме да плача", възкликна Фърги към водещата.

Отново през септември певицата сподели, че Джош е важна част от новия й албум, защото е бил с нея през цялото време на създаването му. Някои медии писаха, че една от песните в него - "Save it Til Morning", която наскоро се сдоби с видеоклип, е посветена именно на него и раздялата им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама