Гаджето на Дара ѝ се обясни в любов (СНИМКИ)


Гаджето на Дара ѝ се обясни в любов (СНИМКИ)
Снимка: Вирджиния рекърдс

Една от най-провокативните български изпълнителки и тийн идоли, Дара, си има ново гадже, което обаче предпочита да пази далеч от папараци. Двамата са заедно от миналата година, но въпреки това тя отказва публично да говори за връзката си.

Момчето се казва Мартин Димитров и е на 25 години. Той е инфлуенсър и има малък опит като журналист.

За първи път Дара показа новия си приятел, като сподели снимка от студиото на предаването "Гласът на България", в което изпълнителката беше жури.

Мартин явно е доста влюбен в красавицата, защото преди часове ѝ се обясни в любов с красив и прочувствен пост в Instagram. Той го е озаглавил "Кратък разказ за любовта".

"Кратък разказ за любовта.

Досега изключително много пъти си блъсках главата и въртях едни и същи въпроси, за да достигна до прозрението “къде мамка му е тази любов и как изглежда?”.

За скромния си 25 годишен опит научих, че любовта е там, където най-малко съм очаквал. Тя за мен се прояви в пълнотата. Във всички форми и всички състояния.

Понякога е близко, понякога е далеч, друг път па̀ри, а след това студът се прокрадва и започва да поражда съмнение, но дори там има любов.

Да, за Бога, естествено, че е трудно и бъркаш, но съществуват две основни неща, по които всички на този свят си приличаме и те са, че сме тук, за да се учим и да обичаме.

О, да, тя съществува. Това не е сълзлив разказ, а призив да се споделят и хубавите неща в живота. Любовта е двигател и вдъхновение.

Това, което преживях и преживявам, го пожелавам от сърце на всеки, защото любовта е най-бързо действащата билка за един по-добър живот.

В моя случай, любовта си има име и се казва Даринка. Именно тя ми помогна да разбера, че няма по-прекрасно нещо на света от това да видиш пламъка в очите на любим човек, стремежа му да бъде, а не да има.

Гордея се с твоето израстване и всички вътрешни битки през, които премина и не се предаде, защото повярва в любовта.

Ти си пример и вдъхновение за мен!
Обичам те! 🤍"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама