Гаджето на Гришо разгорещи феновете си със СНИМКИ по бельо


Гаджето на Гришо разгорещи феновете си със СНИМКИ по бельо
Снимка: Getty Images

Мадалина Геня изглежда зашеметяващо. Най-добрият ни тенисист Григор Димитров определено е голям късметлия, че има такава изкусителна жена до себе си. И новите снимки, които 36-годишната румънка сподели в Instagram, са поредното доказателство за това.

На кадрите Геня позира по дантелено бельо, разкривайки с гордост хубавата си фигура.

Разбираемо, постът ѝ събра близо 50 000 лайка и много положителни коментари, като един потребител дори я нарече съвременната София Лорен.

За връзката им

Връзката на Григор и Мадалина започна преди около половин година и се развива бързо. Геня беше забелязана в ложата на Димитров за пръв път по време на турнира в Мадрид, а впоследствие бе с него и в Рим, както и в Париж за "Ролан Гарос". Двамата постоянно споделят любовта си в социалните мрежи, като изглежда, че 32-годишният тенисист яко е хлътнал по румънката, която е и по-голяма от него.

Вижте още: Алекс Богданска официално обяви, че има нов мъж до себе си (ВИДЕО)

Коя е Мадалина Геня

Тя е родена на 8 август 1988 г. в Слатина, Румъния. След като учи пиано и балет в продължение на седем години, на 15 започва кариерата си на модел и се мести да живее в столицата на модата - Милано. Докато се утвърди, работи и като сервитьорка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама