Гаджето на Мария я зарадва със скъпарска кола (ВИДЕО)


Гаджето на Мария я зарадва със скъпарска кола (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Мария е голяма щастливка. 39-годишната поп фолк певица се похвали, че приятелят ѝ Мирослав Соколов ѝ е подарил луксозна кола.

Макар че рожденият ден на изпълнителката е чак през януари, бизнесменът е решил да я зарадва с нова кола с марка Mercedes.

Мария явно е много щастлива от подаръка си, тъй като сподели 2 клипчета в Instagram, в които демонстрира новата си придобивка.

"Благодаря ти, любов моя", написа звездата към едно от видеата.

Тя обаче не кара сама возилото си, а си има шофьор, който е на нейно разположение.

Новият любим на Мария - Мирослав, наскоро се разведе с жена си Вая, от която има две деца. Преди време поп фолк фурията призна пред "България днес": "Всеки ден си пожелавам това да бъде мъжът до края на моя живот".

"Обичам по начин, по който не съм успявала досега. Пожелавам си наистина само да сме здрави и съм сигурна, че малко по малко нещата ми ще се подредят, така както при всички нормални хора. Може би за всички е загадка и се вълнуват, защото досега не съм качвал снимки с мои партньори и не съм стигал толкова сериозен действа. Много съм горда с Мирослав. Когато човек е щастлив, не трябва да се притеснява да сподели, да показва любовта си", каза още тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама