Гала сподели как се лекува от Омикрон


Гала сподели как се лекува от Омикрон

Гала, която е с коронавирус за втори път, разкри как протича болестта при нея. Тази сутрин водещата се включи за кратко от терасата на дома си в предаването "На кафе" и обясни с какво се лекува.

За щастие, този път Гала се чувства добре, като единствено се оплаква от дразнене в гърлото и промяна в гласа. Припомняме, че през ноември 2020 тя беше болна от COVID-19, като част от симптомите ѝ тогава бяха: болки в мускулите, висока температура и силно главоболие.

"Не пия никакви лекарства. Аз съм с Омикрон и бих казала, че симптомите ми са много леки, за разлика от миналия път. Имам и добър имунитет от предишното ми боледуване. Вие знаете, че аз по принцип имам проблеми с гласа и всъщност много трудно разбрах, че имам и ковид. Направих си няколко теста, които излизаха отрицателни, но в неделя сутринта се събудих със запушен нос, направих си отново тест и се оказа положителен."

Тя сподели със зрителите, че пие само добавки, сред които витамин D и цинк. Освен това си похапва бразилски орехи, които са богати на селен. Гала набляга на лимон и мед, който произвежда половинката ѝ Стефан.

Водещата ще бъде под карантина 10 дни, но за щастие ще може да се завърне в предаването на рождения си ден, който е на 13 февруари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама