Галена иска още едно дете


Галена иска още едно дете

Фолк певицата Галена е твърдо решена да намали нощните си участия по заведенията, както и ангажиментите си като цяло, за да се отдаде на семейството си - на половинката си Галин и на сина им Стефчо.

Освен това двамата с любимия й са решили да си направят и второ дете, за което мечтаят от доста време, разкрива самата певица в новия брой на списание Story.

"По принцип не мисля, че раждането на дете може да оправи отношенията в семейството, по-скоро отклонява вниманието от някакви проблеми между мъжа и жената", откровена е Галена.

"Ако второто дете заздравяваше връзката, нямаше да има толкова чести разводи. Напротив. Често мъжът се чувства пренебрегнат от жената след появата на бебето, защото всеотдайността на майката към детето е много по-голяма. Но това е въпрос на отношения и на чувства, разбира се.“, допълва Галена.

Не винаги отношенията им обаче са били по мед и масло. Как Галена и Галин са успели да се спасят един друг и как са се променили в името на любовта, можете да разберете в новия брой на списанието.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама