Галена шокира: Мисля, че изкарах коронавируса (ВИДЕО)


Галена шокира: Мисля, че изкарах коронавируса (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Поп фолк певицата Галена смята, че е прекарала новия коронавирус. Тя сподели това във видео интервю с диджей Дамян.

Според изпълнителката е много вероятно да се е заразила, когато е била в Лас Вегас в началото на декември. Както обясни, наскоро е разбрала, че нейн приятел, с когото се е виждала там по същото време, е бил болен от COVID-19, но при него е протекло леко.

Галена разказа, че след завръщането си от САЩ се е чувствала много зле, "имах адската треска, дълго време не ми се смъкваше температурата". Поради тази причина не е присъствала на концерта по случай рождения ден на "Пайнер", а също така отменила няколко участия. Тя призна, че децата ѝ също имали "зверска кашлица", която не можела да се повлияе от никакви лекарства.

"Съвсем възможно е и аз да съм прекарала този вирус", смята Галена. За да е сигурна, тя е решила да си направи бърз тест, за да провери дали има антитела.

Певицата разкри в интервюто, че много сериозно гледа на ситуацията и от 20 дена не е излизала от дома си.

"Реших да правя неща, за които съм нямала време. Минах през всички фази на карантината, но в един момент си казах, че това може да доведе до нещо по-лошо. Първата фаза беше "Какво ще правим сега?", постоянно седене пред телевизора и гледане на брифингите на най-известния човек в момента. Адмирации! Цяла България е впечатлена от ген. Мурафчийски. Втората фаза започна с лека депресия, започнах да готвя и да ядем всички. В един момент се осъзнах, че това скоро ще свърши и не искам светът да ме види такава, каквато ще съм след края на карантината. Затова спрях да готвя", каза изпълнителката.

Тя е категорична, че не трябва да драматизираме, а да гледаме положително.

"Хора, спрете се. Вкъщи сме си, имало е много по-тежки времена. Важно е да не драматизираме и да сме оптимистично настроени. Както пея в една моя песен - важно е да си седнем на трите букви. Да потърпим малко, за да си върнем стария живот и да започнем да го ценим. Всеки е прекалил с нещо и сега е моментът да си направим равносметка", категорична е Галена.

"Мечтаех за време, в което ще съм до децата си като нормална майка и се съдих, че не съм такава. Казах си, че сега е моментът да съм майка и домакиня като една нормална жена."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама