Галин отказал да бъде "Ергенът", призна за страшно предателство в любовта


Галин отказал да бъде "Ергенът", призна за страшно предателство в любовта
Снимка: Галин Facebook

Поп-фолк певецът Галин направи шокираща изповед за живота си. Той призна за голямо предателство в любовта, което му се е отразило изключително зле на психиката. Разкри, че е бил във връзка с много популярна жена.

Вижте още: Константин с мистериозна болест, отменя участия (ВИДЕО)

Любимецът на поп-фолка не крие какви корекции си е правил и каза, че не може да разбере колегите си, които крият интервенциите си, при положение, че на стари техни снимки се вижда как са изглеждали.

Галин изненада и с признанието, че е получил покана да бъде вторият ерген в култовото риалити "Ергенът".

"Имах предложение от продуцента, когото изключително много уважавам. Но, не, аз не се виждам в такъв тип предавания. Не е моето това. Особено много не ми харесва дозата на игра, има го… Това не значи, че не ми е интересно. Но си има доза театър и доза фалшименто. Не вярвам, че всички тези момичета са отишли там, за да намерят любовта. Повечето са отишли, за да ги видят и да имат някакъв вид популярност" – разказа той в подкаста "Не съм такъв човек" на "Блиц".

Вижте още: 4 месеца след раждането: Ивайла Бакалова в топ форма по бански (СНИМКИ)

Галин сподели, че не обича да говори за връзките си, защото смята че афишираните отношения бързо приключват.

"Не искам хората да си мислят, че съм самотен, че нещата за мен не вървят в личен план. Напротив, аз почти не съм оставал сам. Не съм се чувствал самотен на този етап от живота ми. Щастлив съм, добре съм – това е най-важното нещо!" – категоричен е певецът.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама