Гери Малкоданска се тества за коронавирус (снимка)


Гери Малкоданска се тества за коронавирус (снимка)
Снимка: Facebook

Синоптичката Гергана Малкоданска и нейният партньор Алекс Ковачев са се изследвали за коронавирус, тъй като имат симптоми. Това съобщи самата тя, като вчера качи снимка в Instagram, на която двамата носят ръкавици и са се хванали ръка за ръка.

Както става ясно от написаното от нея, утре двамата ще разберат дали са заразени.

"Заедно срещу Вируса! Аз и Алекс днес се изследвахме. А с този пост искам да кажа следното: изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни. Изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията. Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият страх да не заличава втория! Ако имате симптоми и се налага да бъдете в контакт с още хора - не подценявайте ситуацията! Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм - заразата ще остане само в моето семейство! Благодаря на колегите ми @nstankulova & @nickvasilkovski , които реагираха веднага и взеха смените ми след доста тежка седмица. Бъди отговорен към другите! Резултатите ... след 48 часа", написа синоптичката на Нова телевизия в социалната мрежа.

View this post on Instagram

Заедно срещу Вируса! Аз и Алекс (@alexander_valentine_atelier ) днес се изследвахме. А с този пост искам да кажа следното: 🔴изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни 🔴 изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията. Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият страх да не заличава втория! Ако имате симптоми и се налага да бъдете в контакт с още хора - не подценявайте ситуацията! Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм - заразата ще остане само в моето семейство! Благодаря на колегите ми @nstankulova & @nickvasilkovski , които реагираха веднага и взеха смените ми след доста тежка седмица ❤️ Бъди отговорен към другите! Резултатите ... след 48 часа 🙏🏻

A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on

Гергана и Алекс имат син, Лeo, който се роди през септември 2018 година. Само преди дни тя качи снимка, на която малкият и баща му рисуват, спазвайки препоръките да си стоят вкъщи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама