Гери-Никол: В живота съм невинно бебе


Гери-Никол: В живота съм невинно бебе

След участието си в третия сезон на X Factor 17-годишната варненка Гери-Никол се превърна в звезда. Още на кастингите тя привлече вниманието на рапъра Криско, който й направи парче - "Ела и си вземи", което стана хитът на лято 2015.

Визията и провокативното поведение, което младата певица демонстрира както в дебютното си парче, така и във втората си песен "Момиче като мен", обаче й навлякоха не малко негативни коментари и хейтърски подмятания.

Макар че това по никакъв начин не й пречи, дори напротив, увеличава популярността й, а клиповете й се гледат буквално от милиони в Youtube, Гери-Никол е категорична, че имиджът, който показва на сцената, не отговаря на истинската й същност.

"Много хора са ми казвали, че когато съм на сцената, нямам никакво притеснение в себе си и много си вярвам – казва звездата в новия брой на списание Story. - Не мога да кажа, че изобщо не се притеснявам, напротив. Преди всяка една моя изява пеперудите пърхат в стомаха ми, но... Когато изляза пред прожекторите, наяве излиза звярът в мен."

„Аз имам силен характер. От малка побеждавах момчетата в детските игри и все още съм доста бойна и игрива. Обичам да се забавлявам. Но всъщност истинската Гери-Никол е едно невинно, мило и сладко бебе. Само че, както вече казах, малцина имат възможността да се запознаят с този образ“, шокира със собственото си описание певицата.

В изданието тя споделя и кои са приятелите й, защо предпочита да бъде у дома, а не да се шляе по кафетата и как родителите й приемат случващото се с дъщеря им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама