Гери-Никол за гаджето: И двамата сме откачени


Гери-Никол за гаджето: И двамата сме откачени
Снимка: Instagram

"Ние и двамата сме толкова откачени, че дори приятелите му се чудят как е намерил същата откачалка като него, но в женски вариант." Това сподели Гери-Никол за приятеля си Даниел Илиев в днешното издание на предаването "На кафе".

Двамата имат връзка от около година. Тя обясни, че първоначално не искали да я афишират, но в един момент решили, че не желаят да се крият повече, затова в края на януари певицата сподели общ кадър в Instagram, потвърждавайки, че са заедно.

21-годишната варненка разкри, че ММА боецът всъщност не е "лошо момче", както изглежда.

"Аз познавам истинската му същност. Той е много добро момче, има изключително земна и чиста душа. Може би по това си приличаме, защото и аз съм такава."

Гери-Никол обаче призна, че Дани е подозрителен, когато става въпрос за други мъже. "Болно ревнив е господинът", каза певицата на Гала.

Тя сподели, че любителски тренира кикбокс от близо 5 години и приятелят ѝ я нахъсва да става още по-добра.

"В мен има много спортна злоба. Така се разтоварвам от ежедневието си. Когато тренирам, забравям за всичко останало", категорична е изпълнителката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама