Гимнастичката Радина Филипова е бременна (СНИМКИ)


Гимнастичката Радина Филипова е бременна (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Радина Филипова е в трепетно очакване на първото си дете. Спортистката, която бе част от националния ни отбор по художествена гимнастика, сама разкри, че е бременна в Instagram. Тя също така сподели, че се е омъжила преди броени дни. 

Щастливата Радина публикува снимки, на които с гордост показва наедрялото си коремче, както и от сватбата си.

Публикуваме поста ѝ без редкация:

"Усетих, че е време да споделя с вас това дългоочаквано събитие в дома ни. Днес ще ви разкажа малко и как протича моята бременност, а тепърва ще обсъждаме и всичко, което ви вълнува.

След голямата еуфория, първите 3 месеца прекарах главно в леглото, изчетох цялата поредица на Хари Потър. Велико! Поради честото гадене не можех да готвя, нито да се храня нормално. Най-елементарните ежедневни задачи ми бяха непосилни. Със седмици не отворих Инстаграм и беше съвсем неясно как ще продължа в тази посока.

Изненадващо за мен този период отмина. Енергията се завърна донякъде, апетитът също, а с тях и желанието ми да бъда отново продуктивна. Попътувахме, започнах да чета много на тема тренировки и хранене по време на бременност, направих и план за действие как да продължа да бъда полезна за вас, за себе си и за малкото човече, растящо в мен.

Сега се намирам някъде след средата на това приключение. Нито розово, нито черно, по-скоро цветно и със сигурност емоционално и несравнимо.

Преди броени дни се омъжих. За мъжа мога да пиша безкрай. 🤍 Благодарна съм всеки ден."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама