Глобяват Елтън Джон за неносене на маска


Глобяват Елтън Джон за неносене на маска
Снимка: Getty Images/Guliver

Елтън Джон е на почивка със съпруга си и двамата им сина Илайджа и Закари на остров Капри, където са отседнали в луксозен хотел. В местните медии се появиха снимки на певеца и негов приятел бизнесмена Роберто Русо, на която и двамата са без маски. Заради това италианската служба за защита на потребителите повдигна обвинение срещу звездата, съобщава "Евронюз".

"Правилата важат за всички - както жителите на Кампания са длъжни да носят маски на открито, така и ВИП-персоните и знаменитостите", обясни ръководителят на службата Карло Риенци.

Това е причината да бъде изпратена жалба до префекта на Неапол, на община Капри и на управителя на региона Кампания Винченцо Де Лука, които трябва да наложат глоба на Елтън Джон между 400 и 1000 евро, както е предвидено в законодателството.

Бизнесменът Роберто Русо опроверга информацията, че Елтън Джон е пътувал из острова без предпазна маска. Двамата изпили само по един аперитив на терасата на хотела, а около тях не е имало никой. Затова не е било проблем да седят без маски.

В публикувана от "Ил Матино" и от други местни медии снимка, обаче, се вижда, че Елтън Джон и Роберто Русо са застанали близо един до друг на стълбите пред хотела.

Тъй като Италия беше засегната силно от пандемията от коронавирус през пролетта, гражданите са особено внимателни по отношение спазването на правилата. В края на август на италианско семейство беше забранено да се качи обратно на круизния кораб, с който пътува, само защото са се отделили от групата по време на разходката на Капри.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама