Глория е в болница с коронавирус


Глория е в болница с коронавирус
Снимка: Facebook

Поп фолк певицата Глория е настанена в болница, тъй като състоянието ѝ се е влошило вследствие на COVID-19. В личния си профил в Instagram певицата сама написа, че е приета във Военномедицинска академия.

"Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях! От вчера съм на лечение във ВМА. Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо! Бог и лекарите да ми помагат!", написа изпълнителката, която скоро трябва да стане баба за първи път.

В края на декември 2020 поп фолк певицата съобщи, че заради пандемията за първи път от 20 години няма да работи в новогодишната нощ. По-късно стана ясно, че и тя самата е заразена.

"Tази година беше много по-различна от всички останали! Видяхме истинските лица на много хора! Кой е предател и кой приятел! Година на важни и трудни решения! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря, че направиха място за по-доброто! Дори и днес, на 31-ви, и това, че съм с COVID, вярвам, че бързо ще се справя! Първият тест беше отрицателен, но вторият - не! Пазете се и не подценявайте ситуацията!", написа тогава в Instagram.

Припомняме, че на Коледа Глория пя в хотел край Пловдив въпреки забраните. Областният управител на града Дани Каназирева коментира, че здравните власти ще се заемат със случая, а ден преди участието на певицата - в хотела е имало проверка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама