Голата София Вергара: Родена съм с гигантски гърди


Голата София Вергара: Родена съм с гигантски гърди
Снимка: Getty Images/Guliver

София Вергара е една от най-сексапилните актриси. Звездата от хитовия сериал "Модерно семейство" се съблече напълно гола за корицата на новия брой на сп. Women's Health's.

45-годишната актриса изглежда зашеметящо на снимките, на които деликатно прикрива интимните си части с ръце.

Тя признава, че не е фен на тренировки, като споделя, че нейните пищни форми й пречат да спортува.

"Не знам дали съм силна. Имам слаби колене и много тънки кости. Едва мога да направя лицева опора. Би ми се искало да бях малко по-атлетична, но когато си роден с такива гигантски гърди... Моите са големи от 13-годишна и наедряха още повече, когато бях бременна със сина ми. Не съм обсебена да имам мускули и плочки на корема, защото не се стремя да бъда като фитнес модел с перфектно тяло. Това би ми коствало прекалено много усилия."

Макар че не е почитателка на фитнеса, тя тренира 3-4 пъти седмично с личен треньор. 

София, която е омъжена за атлетичния Джо Манганиело, говори също как е приела промените в тялото си, настъпващи с възрастта.

"На 45 години съм. Дори да искаш, на този етап в живота си не можеш да бъдеш перфектен. Не мразиш тялото си, нито пък си разстроена заради вида му, а приемаш реалността. Ние се променяме, виждам какво се случва с мен. Искам да изглеждам на възрастта си, но също така и страхотно. Мисля, че ако си обсебена от идеята: "Искам да имам вид на по-млада", ще откачиш."

Хората често ми казват: "О, изглеждаш като 20-годишна. Е, това не е истина. Кожата ми е по-различна. Никога преди не съм имала разширени пори, например."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама