Големите синове на Брад Пит не искат да го виждат


Големите синове на Брад Пит не искат да го виждат
Снимка: Getty Images/Guliver

Най-големите синове на Брад Пит отказват да се срещат с него и напускат срещите, които по право актьорът има с децата си.

Пит се раздели със съпругата си Анджелина Джоли през септември. По-рано беше съобщено, че причина за раздялата им е била конфликт между него и най-големият син на двойката – осиновеният Мадокс.

Според американски медии по време на последната среща на Пит с децата му Мадокс и по-малкият му брат Пакс са си тръгнали и са отказали да посещават следващите им виждания.

Според друг документ от съдебния процес по попечителството на децата двете момчета може да откажат да се срещат с актьора.

В същото време Джоли се е свързала с адвокатите на Пит с искане той да се свърже с друг професионалист, който да помогне за справянето с травмата от конфликта между актьора и доведения му син. Още през септември двойката се споразумя да посещава семеен терапевт.

Според източници спор между двамата по време на частен полет е станал причина за раздялата на семейството.

Вчера американски съдия отхвърли молбата на актьора да се запазят в тайна детайлите от споразумението за попечителство. В молбата си той настоява да се засекретят документите от бракоразводното дело, за да бъдат защитени децата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама