Горчиво: Цитиридис слага край на ергенския живот


Горчиво: Цитиридис слага край на ергенския живот
Снимка: bTV

Макар че "Шоуто на Николаос Цитиридис" не се радва на голям телевизионен живот, то предаването донесе много повече позитиви, отколкото негативи на водещия. Именно продукцията го срещна с любимата му Боряна Братоева.

Вижте още: Невероятно: Български актьор влиза в "Белият лотос" (СНИМКА)

Според близки до комика и актрисата, двойката се е сгодила малко преди Нова година и скоро предстои влюбените да сключат брак.

Любопитен факт е, че Боряна Братоева е инициатор на отношенията им. Звездата от сериала "Седем часа разлика" си харесала Николаос Цитиридис още от първия епизод на шоуто, което водеше по bTV. Актрисата и нейна колежка от театъра, която също била хвърлила око на комедианта, се обзаложили на 20 лева коя първа ще успее да спечели сърцето му.

Съдбата обаче решила да помогне на Братоева и да ѝ даде възможност да плени Николаос. Актрисата била поканена на интервю в шоуто му, но заради пандемията то се провело онлайн. След това обаче Братоева и Цитиридис си разменили профилите в социалните мрежи и от там пламнала любовта им, която продължава вече близо 3 години.

Вижте още: Гимнастичката Симона Дянкова разкри колко е струвала булчинската ѝ рокля

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама