Графа сподели с феновете си кои са любимите му продукти на Xiaomi


Графа сподели с феновете си кои са любимите му продукти на Xiaomi
Снимка: Теди Грозданов

По време на специално събитие в официалния магазин на Xiaomi в Paradise Center миналия четвъртък Владимир Ампов – Графа посрещна феновете си и сподели с тях кои са любимите му продукти на бранда, които той използва в ежедневието си. В продължение на два часа изпълнителят раздаваше автографи и се снимаше с почитателите си, като всеки от тях получи специален подарък от Xiaomi.

Графа разказа повече за продуктите от екосистемата на бранда, които той самият най-често изполва – пречиствателят за въздух Mi Air Purifier 3H и роботът-прахосмукачка Mi Robot Vacuum-Mop Pro. Той препоръча на феновете и смарт часовника, с който никога не се разделя – Mi Watch.

В края на събитието в присъствието на нотариус Графа изтегли победителите от коледната игра с награди на физическия магазин на Xiaomi. Голямата награда е електрическият скутер Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition. Той развива максимална скорост от 25 километра в час, благодарение на неговите 600W максимална мощност, а батерията му е с автономност до 45 км.

 

Общо 10 души бяха изтеглени като победители за по-малките награди – безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro. Те са изключително леки и удобни за спорт, обхватът им е 10 метра, а времето на използване с кутийката – до 28 часа. Освен това, слушалките са водоустойчиви и притежават функция за намаляване на околния шум.

Само преди месец стартира и единственият официален оторизиран магазин на Xiaomi в България, където може да намерите пълната гама смартфони и продукти от еко-системата на бранда - mi-bulgaria.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама