Григор Димитров и Лолита вече не са двойка?


Григор Димитров и Лолита вече не са двойка?
Снимка: Instagram

Разделиха ли се Григор Димитров и Лолита Османова? Това се питат наблюдателни фенове на звездната двойка, които са забелязали, че двамата вече не се следват в социалните мрежи. 

Григор се радва на над 1 милион последователи в Instagram, но сред тях не фигурира Лолита, която поддържа два Instagram профила. Българинът също не следва нито един от двата профила на руската красавица.

Наблюдателните фенове отбелязват, че Григор е пропуснал да честити публично рождения ден на Османова, който беше в началото на месеца. Лолита обаче честити рождения ден на Григор, който беше през месец май.

Лолита остави Григор сам и в навечерието на Уимбълдън.

Руската красавица посети страната ни в средата на май. Тя придружи Гришо в родния му град Хасково, където той отпразнува 30-ия си рожден ден.

По време на връзката си те бяха много пестеливи в социалните мрежи. Макар че заедно посещаваха различни места, не споделяха общи снимки и рядко говореха за отношенията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама