Григор Димитров: Имам коронавирус


Григор Димитров: Имам коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

Най-добрият български тенисист Григор Димитров обяви, че е заразен с коронавирус. Григор съобщи в Instagram, че е дал положителна проба за COVID-19, като това се е случило след като се е прибрал в Монако.

Той призова всеки, който е бил в контакт с него в последните дни, да си направи тест за вируса и да вземе необходимите мерки.

"Здравейте на всички, искам да съобщя на всички мои фенове и приятели, че дадох положителна проба за COVID-19, след като се прибрах в Монако. Искам да се уверя, че всеки, който е бил в контакт с мен в последните дни, ще си направи тест и ще вземе нужните предпазни мерки. Много съжалявам, ако съм навредил на някого. Сега съм обратно у дома и се възстановявам. Благодаря ви за подкрепата и, моля ви, останете на сигурно място и здрави", написа Григор Димитров.

Както е известно, в събота Григор се отказа от участието си в демонстративния турнир в хърватския град Задар, след като се почувства зле, а впоследствие стана ясно, че е вдигнал температура. Българинът изигра само първия си мач срещу Борна Чорич, като след двубоя не посмя да се ръкува с Чорич и съдията на стола.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама