Григор Димитров разкри дали вече иска деца


Григор Димитров разкри дали вече иска деца
Снимка: Getty Images/Guliver

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров призна, че вече мисли за създаване на семейство в откровено интервю за Hello Monaco. Въпреки това той не коментира връзката си с красивата рускиня Лолита Османова, за която стана ясно наскоро, че са заедно.

Лолита за първи път се появи в медийното пространство по време на турнира във Виена, където от трибуните подкрепяше Григор. Веднага след това започнаха и медийните спекулации по темата. Според тях Държавният клуб в Монте Карло е събрал първата ракета на България с новата му приятелка. Там родната тенис звезда обичайно тренира, а красивата рускиня е играела тенис, но за забавление.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НЕЯ ТУК

Той също така разкри, че е основал благотворителна фондация в България, която ще помага на деца в неравностойно положение.

"Винаги съм искал да се занимавам с благотворителност. Когато се контузих за първи път миналата година, се прибрах в България и бях с майка ми, и исках да посетя няколко места, за да видя как живеят децата. Особено в домовете за сираци, исках да видя как живеят те в някои региони. Гледката не бе приятна, беше тежко, беше трудно да видя как тези деца на практика нямат шанс в живота. Току-що основах своя собствена благотворителна организация - Фондация Григор Димитров, така че съм много щастлив. Базирана е в България. В миналото сме помагали на редица фондации там. Надявам се в бъдеще да можем да помогнем още повече, когато нещата се оправят", сподели в интервюто Димитров.

"Не искам да прозвучи арогантно, но ми се налага да полагам усилия, за да бъда по-обикновен отколкото съм, тъй като искам известно време да живея малко по-спокойно и да не се занимавам с нищо", сподели още Гришо и разказа има ли и кои са хората, на които се възхищава.

"Има много хора, които харесвам и на които се възхищавам. Това, което винаги съм следвал, е интуицията ми. Хората често ме питат „Какъв съвет би дал на младите играчи или на феновете си?“. Лаская се, когато ми задават подобни въпроси и се радвам, че имам много фенове, но никога не бих казал на децата задължително да правят това, което съм правил аз. Мога да наставлявам единствено себе си, а след това да споделя опита, който съм придобил. Затова винаги казвам на хората да правят нещата по своя начин и да си проправят собствена пътека в живота"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама