Гришо предлага брак на Маша?


Гришо предлага брак на Маша?
Снимка: Getty Images/Guliver

Григор Димитров призна, че може да се ожени за приятелката си Мария Шарапова.

Най-известната тенис двойка е заедно повече от 2 години и рядко говори за личния си живот. Българинът изненадващо се отпусна по време на интервю пред няколко журналисти по време на турнира от сериите "Мастърс" в Маями. Гришо бе провокиран при поредния въпрос за сравненията между новата генерация в тениса и голямата четворка на звездите.

"Ние, новото поколение... Господи, ние сме на по 24 години вече, не сме толкова млади! Скоро може да се оженим...".

Другите двама представители на новото поколение са Милош Раонич и Кей Нишикори. Нито един от тях не е обявил планове за официално обвързване, отбелязва "България Днес".

Ако Григор и Шарапова се оженят, това вероятно ще стане в края на годината, когато сезонът е приключил.

Слуховете за възможна сватба между тенисистите върлуват вече година. Те се засилиха през миналото лято. Тогава камери уловиха красивата Маша непосредствено до майката на Григор Мария. Двете адашки демонстрираха близост, докато стискаха палци за хасковлията по време на турнира "Уимбълдън".

По непотвърдена информация точно от легендарния английски турнир семейството на българина е прекарало няколко дни в компанията на Шарапова. Рускинята и Гришо наели къща в близост до едноименния парк в Лондон. Двуседмичният турнир дал достатъчно възможности, за да може семейството на Димитров да опознае неговата любима.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама