Гуен Стефани: Чудо е, че съм толкова дълго с мъжа ми


Гуен Стефани: Чудо е, че съм толкова дълго с мъжа ми
Снимка: Getty Images/Guliver

Гуен Стефани е учудена колко дълго продължава бракът й с Гавин Росдейл.

"Ние преминахме заедно през толкова много неща, направо е чудо, че останахме заедно толкова дълго време", отбеляза певицата, която има 12-годишен брак с Росдейл.

Според нея съпружеските им отношения се подхранват от факта, че двамата имат собствено поле за изява и се реализират като личности.

Стефани призна, че никога не е мислила, че ще се омъжи за такова "горещо момче" като Гавин. "Смятам го за красив. Това не е най-важната негова черта, но е приятно... и той наистина прави хубави деца", сподели майката на три момчета.

Гуен си спомня как родителите са я учили, че музиката може да бъде само хоби, а не и професия. По думите й те са се оказали прави, защото тя получава удоволствие от това, което прави, и не лампи за победи.

"Въпросът всъщност е в самия път, ето тук е радостта. Въпросът не е в крайния резултат, защото по същество никога няма край", откровеничи Стефани.

Скандалната рокерка Къртни Лав преди време разкри пред целия свят, че Росдейл изневерявал с нея на Стефани. Стана също така известно, че на младини Гавин е имал връзка с травестит. Гуен едва ли се е зарадвала и от разкритието, че мъжът й има голяма дъщеря от бивша приятелка.

Въпреки това съпрузите запазиха добрите отношения и брака си и през пролетта на 2014 г. им се роди трети син.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама