Гуен Стефани получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (ВИДЕО)


Гуен Стефани получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Гуен Стефани беше удостоена със собствена звезда на холивудската Алея на славата в четвъртък, 19 октомври 2023. 54-годишната певица изглеждаше много щастлива в компанията на трите си деца и съпруга си Блейк Шелтън.

Тя беше "Just a Girl" от Ориндж Каунти което се превърна в музикална звезда по целия свят. Стефани е мултиплатинен изпълнител с три награди "Грами".

Тя прави музика повече от 30 години. Кариерата ѝ започна като част от групата No Doubt - и няма съмнение, че блондинката задържа вниманието ни през всичките тези години.

Вижте още: Ед Шийрън идва за първия си концерт в България

В четвъртък стотици нейни верни фенове се наредиха на булевард Холивуд, за да я гледат как получава звезда на Алеята на славата. Тя не прие с лека ръка честта.

"Това означава много, защото си мисля, че когато имаш такова дълго пътуване като мен - откакто съм на 17 пиша тези песни, никога не съм мислила, че нещо ще се случи... Девет години бяхме в гаража, правехме това, което искахме, без да се опитваме да успеем, без да се опитваме да бъдем звезди, наистина. И следващото нещо, ето ме със звезда на холивудската Алея на славата."

Там, за да празнуват със Стефани, бяха и нейните много горди родители, които си припомниха каква е била тя като малко момиченце.

"Тя обичаше музиката и танците – всичко, за да се забавлява. Това беше Гуен", каза майка ѝ Пати Стефани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама