Гуинет Полтроу: Приемам тялото си и се отказвам да бъда перфектна


Гуинет Полтроу:  Приемам тялото си и се отказвам да бъда перфектна
Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу, която на 27 септември ще навърши 50, публикува писмо на уебсайта си Goop, в което говори за грешките от миналото, личните граници, както и за възприемането на възрастта си.

Актрисата написа, че "все още не може да спи през нощта" от грешките, които е направила в миналото, но се надява, че се е "поучила от всички тях".

"Наранявах хора, макар и не умишлено. Разочаровах хората, когато не бях това, което искаха да бъда. Предадох се, за да спася връзката. За съжаление толкова често не казвах истината, за да избегна последствия", пише тя.

Полтроу призна, че й е било трудно да отстоява себе си и да поставя граници както в личния си живот, така и в кариерата си, защото се страхувала да разстрои хората и не знаела как да каже "не":

"Не казах думи, които биха ме спасили от много последствия и преживявания. Например, "това ми се струва грешно", "очакванията ви не са верни', "поведението ви е неадекватно", "тази връзка не е за мен", "този проект не е подходящ за мен".

Въпреки това не е убедена дали би поправила тези грешки, ако изведнъж се върне назад във времето, тъй като те са я научили на много неща. Тя призна, че би посъветвала някогашното си 20-годишно "аз" да пази личните си граници.

Както предполагат журналисти от Daily Mail, актрисата може би говори за случая с продуцента Харви Уайнстийн, който беше осъден за сексуален тормоз над актриси. Една от жертвите му беше Гуинет Полтроу. По-рано тя призна, че Брад Пит, с когото актрисата имаше връзка тогава, се е застъпил за нея.

Полтроу също говори за приемането на възрастта си. Тя заяви, че прави всичко, за да бъде здрава, но в същото време не се стреми да бъде перфектна.

"Докато правя всичко възможно за добро здраве и дълголетие, имам си мантра. Приемам всички белези по тялото си, отпусната кожа, бръчките. Приемам тялото си и се отказвам да бъда перфектна, да изглеждам перфектно, да се противопоставям на гравитацията, да се противопоставям на логиката, да се противопоставям на човечеството. Приемам своята човечност."

Гуинет Полтроу обръща много внимание на грижата за себе си и стартира своята козметична марка Goop. Наскоро Брад Пит също представи своята линия козметика за грижа за кожата, неутрална спрямо пола, и призна, че е бил вдъхновен от Гуинет Полтроу, която "го е научила да се мие два пъти на ден".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама