Гуинет Полтроу: След 40 спрях да се притеснявам и критикувам


Гуинет Полтроу: След 40 спрях да се притеснявам и критикувам
Снимка: Getty Images/Guliver

Гуинет Полтроу споделя открито за GOOP империята си и живота след 40 в интервю за февруарския брой на сп. In Style.

"Когато навърших 40, усетих, че получих този безплатен софтуерен ъпгрейд, който не очаквах. Просто се случи. Изведнъж бях: 'О, това е фантастично. Не ми пука, харесвам себе си и просто ще живея живота си. Ще спра да се притеснявам и да се критикувам'''.

44-годишната актриса също така е известен привърженик на здравословния начин на живот, има лайфстайл сайт и продукти, носещи името Goop. Звездата наскоро пусна книга, която е озаглавена "GOOP Clean Beauty”. Тя е разделена на две части - философия и ритуали на здравословния начин на живот. В интервю за изданието Гуинет споделя причината да я напише.

"За мен е шокиращо, че правителството не регулира тези неща... Колко мои приятелки имат проблеми със зачеването? Колко от дъщерите на мои приятелки имат преждевременен пубертет? Е, може би е защото слагаме хормони, причиняващи ендокринни проблеми във всичко."

"Това е моята роля. Аз съм тук, за да направя това", обясни Полтроу за решението си да се ангажира с налагане на по-здравословен начин на живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама