Хайди Клум се боядиса в розово, а Агилера в лилаво


Хайди Клум се боядиса в розово, а Агилера в лилаво

39-годишната Хайди Клум реши да не бяга от холивудските модни тенденции и боядиса половината си коса в розово. Германката, която наскоро се раздели с дългогодишния си съпруг Сийл, показа новия си цветен имидж на представянето на колекцията "Truly Scrumptious Collection".

Миналата година красавицата заяви, че не би експериментирала на своята възраст. "На моите години не е нужно да експериментираш с външния си вид. Цветните кичури на млад 19-годишен модел биха изглеждали по-естествено, отколкото на моята коса", обясни тогава Клум.

Ярките кичури са голям хит в Холивуд. Миналата седмица американската певица Бритни Спиърс се появи на публично място със сини кичури в косата. Явно новата любовна връзка на Хайди с нейния бодигард е дала своя резултат и е накарала моделката да се почувства достатъчно години по-млада, че да "експериментира" с ярки розови кичури.

Кристина Агилера също влезе в час с модата и показа и своите ярки кичури, но не в розово, а в лилаво. Освен интересният цвят на косата, световноизвестната певица демонстрира и знойните си извивки на едно от музикалните събития през уикенда.

Освен много критики за повечкото килограми и още толкова комплименти, Агилера отнесе със себе си и наградата Глас на поколението на тазгодишните NCLR ALMA Awards в Калифорния.

Редактор: Калина Здравкова

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама