Хари Стайлс и Емили Ратайковски вече не крият връзката си (ВИДЕО)


Хари Стайлс и Емили Ратайковски вече не крият връзката си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

От известно време се носят слухове, че Хари Стайлс и Емили Ратайковски са нещо повече от приятели и те се потвърдиха. 29-годишният певец и 31-годишният модел бяха заснети страстно да се целуват в Токио.

Двамата явно нямат намерение да се крият повече, тъй като публично се натискаха в японската столица, където изпълнителят имаше концерт на 24 март.

"Хари и Емили се опознават от известно време. Те просто се наслаждават на компанията си, когато могат, докато Хари е на турне", каза източник пред в. The Sun.

В края на миналия месец беше съобщено, че Стайлс е заменил Оливия Уайлд с друга, въпреки че мистериозната дама не беше идентифицирана. Тогава източник каза на The Mirror: "Хари се вижда с някого. Той полага големи усилия, за да запази самоличността ѝ в тайна след цирка около връзката му с Оливия. Но близките му приятели знаят за романса. Макар че е рано, нещата изглежда вървят добре."

През последните месеци се говореше, че Емили има романс с Пийт Дейвидсън, бившият на Ким Кардашиян. Тя официално подаде молба за развод от Себастиан Беър-МакКлард, от когото има син, през септември 2022. Двамата се разделиха през юли на фона на обвинения, че 42-годишният Себастиан е "сериен кръшкач".

Междувременно Хари и 39-годишната актриса Оливия Уайлд сложиха край на връзката си през миналия ноември, след като установиха, че имат "различни приоритети, които ги разделят".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама