Хейли Бийбър разкри какво я спасява от стреса (ВИДЕО)


Хейли Бийбър разкри какво я спасява от стреса (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

26-годишният американски модел и съпруга на певеца Джъстин Бийбър - Хейли Бийбър, разкри необичайния си начин за борба с тревожността.

По думите на Бийбър, тя започнала да се гмурка в студена вода за половин минута, след като преживявала стрес - през последната година и половина е получила микроинсулт и е открила, че има киста на яйчника.

Вижте още: Любим участник от "Игри на волята" се сгоди (СНИМКИ)

Моделът се потапя до раменете в ледената вода на басейна си и се опитва да поддържа дишането си равномерно, за да се адаптира към температурата на водата. В края на гмуркането тя се гмурка с главата напред и едва тогава излиза от басейна.

Известно е, че актьорите Джош Бролин и Зак Ефрон са приложили подобна практика в режима си. Певицата Лейди Гага от своя страна признава, че плува в леденостудена вода от пет до десет минути преди изпълнения.

@haileybieber

back with another cold plunge series. cold plunging has helped me a lot with anxiety and overall mood. 💙

♬ girls like me don't cry (sped up)

По-рано лицензираните диетолози Мадлен Ларуш и Меган Гилбърт изброиха три групи храни, които повишават нивата на тревожност и влошават симптомите на депресия, и предложиха здравословни алтернативи за тях. Ларуш предупреди, че една от храните, които могат да предизвикат прекомерна тревожност са кафето и колата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама