Хилари Дъф показа дома си (ВИДЕО)


Хилари Дъф показа дома си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Хилари Дъф е поредната звезда, която отвори вратите на дома си за Architectural Digest. 32-годишната актриса допусна екипа на изданието да се разходи в къщата ѝ, която се намира в Лос Анджелис.

Тя притежава този имот от близо десетилетие, като сподели, че много хора избират Бевърли Хилс заради красивата гледка, но на нея ѝ харесва и близостта на планината.

Къщата ѝ, построена в джорджиански стил, се разпростира на 488 кв.м. Разполага с 5 спални, 6 бани, голяма кухня, семейна стая с мокър бар, басейн, барбекю и красива градина.

Вижте тази публикация в Instagram.

@archdigest came to take a tour of our home! Take a 👀!

Публикация, споделена от Hilary Duff (@hilaryduff) на

Макар че Дъф притежава имота от няколко години, едва наскоро  работи с интериорни дизайнери, за да го превърнат в място, което напълно да чувства като свое.

"Боядисах входната врата в този красив цвят. Исках да се отърва от тъмните нюанси и да олекотя повечето мебели."

Хилари споделя къщата със съпруга си Матю Кома, 22-месечната им дъщеря Банкс и с 7-годишния си син Лука от бившия си мъж Майк Комри.

"В тази къща живеят деца. Успяхме да намерим този хубав баланс. Много се интересувам от интериорен дизайн и ми харесва да инвестирам в мебели, но такива, които ще обичам и използвам по различни начини, а също така и децата ми. Сега това е нашият семеен дом", каза звездата пред archdigest.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама