Хоакин Финикс призна защо е ударил Ванеса Кърби на снимачната площадка


Хоакин Финикс призна защо е ударил Ванеса Кърби на снимачната площадка
Снимка: Getty Images/Guliver

Хоакин Финикс е един от най-отдадените съвременни актьори. Той наистина подбира внимателно ролите, които приема, а след това ги изучава в продължение на месеци, за да се превъплъти напълно.

Въпреки това интензивната актьорска игра на Финикс понякога надхвърля общоприетите граници. Пример за това е, че по време на интервю за Empire Online той признава, че е ударил колежката си Ванеса Кърби по време на снимките на предстоящия им филм "Наполеон".

За щастие, Ванеса Кърби се е съгласила с действията на Хоакин Финикс, защото двамата са се договорили да се изненадват взаимно по време на снимките на биографичния филм на Ридли Скот, за да избегнат прозаична или прекалено репетирана атмосфера. Те имаха за цел да запазят интензивността и спонтанността на сцените си, което провокира съгласието да се позволи импровизация във физическите им взаимодействия. Този договор беше сключен преди интензивна сцена, като взаимно си даваха свобода да действат неочаквано.

"Използвахме истинските думи от развода им в църквата", казва Ванеса Кърби. "Когато това се случи, можеш вярно да преминеш през архивна възстановка, да прочетеш репликите и след това да се прибереш вкъщи. Но ние винаги сме искали да се изненадваме взаимно."

Хоакин Финикс и Ванеса Кърби продължиха да изразяват дълбоко възхищение един към друг, служейки си като доверени творчески партньори. Въпреки че заедно изследват мрачни теми, те запазват чувството си за сигурност и доверие.

Филмът "Наполеон", режисиран от Ридли Скот, представя интимен портрет на възхода на Наполеон Бонапарт към властта, като се фокусира върху интензивната му и бурна връзка с любимата му съпруга Жозефина.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама