Холи Бери и Габриел Обри си стиснаха ръцете


Холи Бери и Габриел Обри си стиснаха ръцете

Голямата драма между Холи Бери, Габриел Обри и Оливие Мартинес може би най-сетне е към своя край. Актрисата и бившият й любовен партньор Габриел Обри сключиха примирие. Холи и Габриел, които имат четиригодишна дъщеря Нахла, проведоха дълга и продължителна битка заради желанието на Бери да отведе детето във Франция.

Кулминацията на конфликта беше свадата между годеника на Холи Оливие Мартинес и Габриел навръх Деня на благодарността. Актрисата получи спешна ограничителна заповед срещу Обри след свадата, като му забрани да се приближава до нея, Нахла и Мартинес. Бившата двойка е постигнала съгласие как да процедира оттук-нататък след изтичането на срока на ограничителната заповед.

"Страните постигнаха приятелско споразумение. Няма да се правят повече изявления по въпроса", съобщи адвокатът на Холи Блеър Бърк за сайта "E!News". Канадският модел Обри също получи временна ограничителна заповед срещу Мартинес, настоявайки, че той опитал да го убие.

Първоначално срещу Обри беше повдигнато обвинение за побой и му беше определена гаранция от 20 000 долара. След това обаче той поиска наказателно дело срещу Мартинес, твърдейки, че с нищо не е предизвикал свадата и че Оливие бил подстрекателят. Ако съдим по "щетите" след свадата, хич няма да се изненадаме, че Обри е в правото си.

Междувременно Холи съобщи, че продава имението си в Холивуд, където стана свадата, за 15 милиона долара.

Редактор: Десислава Симова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама