Холи Бери разкри как поддържа красотата си


Холи Бери разкри как поддържа красотата си
Снимка: Getty Images/Guliver

Холи Бери възпитава 13-годишната си дъщеря Нала в усет за "истинската красота" и я учи да има "смелостта да подчертава истинското си аз".

54-годишната актриса, която има и 7-годишен син на име Масео, сподели пред сп. People, че по време на пандемията е започнала да си приготвя домашна козметика.

"Правя си сама педикюр и процедури за лице. Измислям си кремове и маски. Например за дълбоко почистване на кожата си приготвям домашна маска от кисело мляко, мед и няколко капки лимон за витамин С. Наистина се забавлявам. И беше още по-забавно да го правя заедно с дъщеря ми. Тя току-що навърши 13 години, така че учи с интерес за домашната козметика. Но аз искам да я уча на това, което считам за истинска красота, за да се грижи правилно за кожата си. Не става въпрос да покриеш лицето си с гримове. Не бива да криеш кой си, а наистина да се сдобиеш със самочувствие, за да подчертаеш истинското си аз."

Звездата от "Жената котка" призна, че предпочита хората да се фокусират върху нейния талант като актриса.

"Вярвам, че истинската красота означава добро здраве и тонус. Думата "красота" постоянно еволюира, създавайки по-дълбока връзка между здраве, тонус и това, което ние възприемаме за красиво", каза преди време Бери в интервю.

Не е тайна, че тя тренира редовно - не само тялото, но и ума си, като практикува йога, прави HIIT, боксира се и медитира.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама