Холи Бери се омъжва този уикенд?


Холи Бери се омъжва този уикенд?

Холи Бери и годеникът й Оливие Мартинес ще се венчаят този уикенд, твърди E! News.

Бременната актриса, нейната дъщеря Нала и френският актьор вече са заминали на мистериозна дестинация, където се очаква да се оженят.

Известната двойка е била забелязана на летището в Лос Анджелис в сряда и според E! News те най-после ще узаконят официално връзката си, очаквайки раждането на сина им.

Холи и Оливие се сгодиха през март миналата година. През април 46-годишната Бери и 47-годишният Мартинес оповестиха, че очакват първото си общо дете. Малко по-късно те разкриха, че дъщерята на актрисата от бившия й приятел Габриел Обри, Нала, ще си има братче.

Миналата година актрисата сподели пред сп. InStyle за сватбата на мечтите й: "Знам само, че ще бъде много малка. Не съм била на много сватби, но този уикенд отидох на една с 250 гости. Със сигурност не искам такова нещо."

Ако Холи се омъжи за Оливие, това ще е трети брак за носителката на "Оскар". От 1993 до 1997 г. Бери е омъжена за бейзболния играч Дейвид Джастис, а от 2001 до 2005 г. — за музиканта Ерик Беней , с когото осиновяват дъщеря — Индия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама