И Гала е заразена с коронавирус


И Гала е заразена с коронавирус
Снимка: Facebook

След като преди часове Гергана Малкоданска съобщи, че има коронавирус, днес стана ясно, че още едно лице на Нова телевизия е заразено с COVID-19. Става въпрос за водещата на "На кафе" Гала. "Не мога да кажа, че съм във върхова форма, но не съм и много зле. Температурата ми е 37.7", обясни тя в ефира на Нова.

"Имам сериозно главоболие, болки в гърлото и хрема. Симптоми като на обикновен грип, но тестът ми е положителен. Симптомите ми се появиха за 3 часа. Вчера в началото на предаването имах сухота в устата, а до края на ефира развих всички останали симптоми", разкри водещата.

Гала очаква днес да ѝ бъде назначено лечение. Предстои и мъжът до нея - Стефан, да си направи тест, но за момента той няма симптоми. Водещата разкри, че той е с 0 кръвна група и се надява да му се "размине".

"Не съм излизала никъде през седмица и уикенда, но съм се заразила", допълни тя.

"Едно успокоение имам - не посрещах гостите в близък контакт от началото на затягането на мерките", разкри Гала и призова хората да се пазят.

Колко са нейните контактни лица като водеща на предаването "На кафе" и има ли заразени нейни колеги от панела, все още не се знае.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама