И синът на Ричард Драйфус обвини Спейси в сексуален тормоз


И синът на Ричард Драйфус обвини Спейси в сексуален тормоз
Снимка: Getty Images/Guliver

Синът на холивудския актьор и носител на "Оскар" Ричард Драйфус обвини Кевин Спейси в сексуално посегателство, което по думите му се е случило, докато баща му е бил в същата стая.

Хари Драйфус, който също се занимава с кино, е бил на 18 години по време на инцидента, при който Спейси го е опипал. В текст, публикуван в американския сайт Buzzfeed, той описва актьора от "Къща от карти" като "сексуален хищник", който се е чувствал "в безопасност" да злоупотребява с него, тъй като е знаел, че младото момче "няма да каже и дума".

Драйфус посочва, че случилото се е от 2008 г. По това време неговият баща Ричард Драйфус играе в постановка, режисирана от Спейси, в Лондон. Хари е посетил баща си за Коледа и е участвал в репетиция в апартамента на Спейси, на която са били само те с баща му. На нея той на два пъти се е опитал да опипа Хари и на третия път го е направил, докато Ричард е четял своите реплики.

"Не можех да осъзная какво се случва – баща ми и аз се преструвахме на любовници в постановката, докато Кевин Спейси се опитва да ме съблазни и всичко това в реалния живот", пише Хари.

Неговата история е поредното обвинение срещу двукратния носител на "Оскар", включително и от служители от снимачния екип на сериала "Къща от карти", откъдето той беше уволнен след появилите се оплаквания. В момента британската полиция води и разследване срещу Спейси, който обяви, че е гей, във връзка с обвиненията срещу него, някои от които за сексуално посегателство срещу непълнолетни.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама