Илиана Раева разказа за тежката си битка с коронавируса


Илиана Раева разказа за тежката си битка с коронавируса
Снимка: Facebook

Илиана Раева е поредната популярна личност, която лично се сблъска с COVID-19. Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика реши да използва социалните мрежи, за да разкаже за своята битка с коварната болест. Съпругата на Наско Сираков написа дълъг пост, в който призова хората да не подценяват вируса и изказа благодарност на лекарите, които са се грижили за нея.

Публикуваме думите ѝ без корекция:

"След повече от 20 дни с COVID-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме доктор кап. Людмил Караканов! Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми ми даваше всекидневна вяра, че ще успея дасе справя. Беше тежко...

В такъв момент подкрепата е толкова е важна...

Благодаря ви, колеги, момичета!!! Благодаря за изключителната подкрепа. Болестта е ужасна.... Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неотрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени.

Благодаря на чуждестранните ми колеги за подкрепата.

Нека нямаме съмнения, че този вирус е категоричен факт, с който трябва да се внимава и да се справим. Повярвайте, коварен е, тежко е... семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми... бебето...

Да уважаваме и даваме дължимото на ангелите - нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните!

Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. Д-р Караканов.

Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си!

Бог да ни пази всички и нашите ангели - докторите!

Огромно благодаря за вниманието и подкрепата по време на боледуването ми!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама