Ирина Тенчева разкри как ще отслабва


Ирина Тенчева разкри как ще отслабва
Снимка: Instagram

Ирина Тенчева се оплака, че заради пандемията от коронавирус е качила близо 8 килограма, но е твърдо решена отново да влезе във форма. Половинката на телевизионния продуцент Иван Христов разкри, че от 16 февруари ще спазва популярния Житен режим на Петър Дънов.

Научете тук как се спазва режимът!

Ирина, която е майка на три деца, също така качи снимка в Instagram от по-слабия си период.

"С тази снимка си напомням, че времето, когато тежах с около 8 килограма по-малко е на един ковид разстояние. А на вас напомням, че до началото на същинския Житен режим за 2022 остава точно месец (16 февруари!!!) и ако ще го правим заедно, ще е хубаво леко-леко да се подготвяме за него.

Допълвам уточнение. Много хора приемат за начало на житния режим датата 18 февруари 2022 година, както е посочена в един от сайтовете на последователите на Петър Дънов. Идеята е, че Луната трябва да е в разпад, т.е. да намалява след Пълнолуние. 16 февруари е Пълнолуние и е дата, която препоръчва един от големите (поне за мен) авторитети от братството, който е познава в детайл насоките, оставени от Дънов и лично практикува вече много години. Аз ще стартирам с тях."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама