Истинско пътуване във времето: Среща с Коко Шанел и нейните приятели


Истинско пътуване във времето: Среща с Коко Шанел и нейните приятели
Снимка: Колибри

Сякаш няма нещо, което да не знаем за известните личности. Сред тях е и Коко Шанел. Много е изписано за нея, но книгата на Мари-Доминик Льолиевр "CHANEL & CO: Коко и нейното обкръжение" я разкрива, по непознат до момента, начин.

Читателите ще имат възможността да видят истинското и неподправеното лице на Коко, не Коко – модната икона, а жената Коко.

Страниците са изпълнени с кореспонденция, диалози на една от най-великите жени с нейните съвременници, кумири и приятели.

Като на филм може да преминете през пъстрия живот на Габриел („Коко”) Шанел, всепризнат пионер в областта на модата, една от най-влиятелните личности на 20-и век.

Авторът на книгата ни предоставя възможността да навлезем в нейния свят, да се срещнем лично с великата Шанел, да ни бъде приятелка и да сподели с нас интимните подробности от живота си.

На страниците на книгата ще разберете истината за това дали Коко е имала интимни отношения със жена, както и интересната история на това откъде точно Габриел се е вдъхновила за дизайна на уникалните си дрехи.

Книгата излиза на 1 февруари.

Очаквайте премиерата на книгата на 2 февруари от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”! Присъединете се към най-елегантното модно-литературно събитие този сезон.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама