Ивайла Бакалова проговори след ареста си


Ивайла Бакалова проговори след ареста си
Снимка: Instagram

В началото на септември Ивайла Бакалова беше арестувана заедно с дългогодишния си партньор Веселин Денков, известен като Весо Брадата. Половинката на 39-годишния модел е собственик на известни ресторанти и е разследван за рекет, изнудване и лихварство.

За първи път Ивайла проговори, като написа гневен коментар в Instagram и сподели снимка, на която танцува с него. Тя разкри, че е огорчена от медиите, които според нея са злоупотребили с името ѝ. Публикуваме изказването ѝ без редакция.

"Последният месец за мен и близките ми премина в силно огорчение, обида и невероятен стрес. Свидетел съм на позорна несправедливост. Няма да говоря за журналистически стандарти, за търсенето на истината, за морала и отговорността да информираш хиляди. Винаги съм вярвала ,че журналистиката е призвание... мисия, а не стока... Явно манипулацията е новото нормално.

Когато фактите не пасват, се заменят с измислици. Когато обвинението куца, кръгът на "заподозрени" се разширява, защото е в сила старата максима - "ако не можеш да ги убедиш, объркай ги". Аз обаче няма как да се объркам, защото знам, че както и да търкалят името ми по известни и не толкова известни сайтове, истината е една - не заменям човешки отношения за личен комфорт. И това ще мине, и отново ще излезе истината. Само, че ще бъде не на първа, а последна страница.

Вижте тази публикация в Instagram.

Последният месец за мен и близките ми премина в силно огорчение, обида и невероятен стрес. Свидетел съм на позорна несправедливост. Няма да говоря за журналистически стандарти, за търсенето на истината, за морала и отговорността да информираш хиляди. Винаги съм вярвала ,че журналистиката е призвание ... мисия , а не стока ...Явно манипулацията е новото нормално. Когато фактите не пасват, се заменят с измислици. Когато обвинението куца, кръгът на “заподозрени” се разширява, защото е в сила старата максима - “ако не можеш да ги убедиш, объркай ги”. Аз обаче няма как да се объркам, защото знам, че както и да търкалят името ми по известни и не толкова известни сайтове, истината е една - не заменям човешки отношения за личен комфорт. И това ще мине, и отново ще излезе истината. Само, че ще бъде не на първа, а последна страница.

Публикация, споделена от Ivaila Bakalova (@ivailabakalova) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама