Ивайло Захариев най-после разкри истината за развода си (ВИДЕО)


Ивайло Захариев най-после разкри истината за развода си (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Ивайло Захариев

Ивайло Захариев, който стана популярен с ролята си в "Под прикритие", реши да опровергае спекулациите и измислените истории по негов адрес. Той даде отговори на въпроси, които никога не получиха ясен отговор, в интервю по Нова телевизия.

"Бях на 25, когато вярата се появи в моя живот. Това беше момент, в който не чувствах липса на приятели и внимание Често хората се обръщат към Бог, когато "самолета вече пропада". Това беше спокоен момент за мен, но момент, в който си мислех, че имам достатъчно, но Бог ми показа, че няма нищо, ако съм без него", сподели Захариев.

"Най-голямото изпитание, пред което съм бил изправян от Бог, е моят развод. Това беше нещо, през което не исках да преминавам. Не исках да слагам край. Направих всичко възможно да запазя този брак", заяви актьорът. И допълни: "Мълчанието ми по този въпрос даде повод за много спекулации и грешни интерпретации".

"Реално разводът беше поискан от мен. Не става дума за изневяра, не за някакви конкретни мои действия. Със сигурност имам вина в това да сме се разделили и човекът отсреща да е почувствал, че трябва да се разведем. Но вярвам, че имаше и други изходи от тази ситуация", подчерта Захариев, който има двама сина от бившата си жена Миряна Георгиева.

Според него този брак е приключил заради може би грешните очаквания на бившата му съпруга. "Допускам, че си е представяла едни неща, а животът ѝ е предоставил други. Но тя не ми каза ясно какво си е представяла. Казани са ми някои неща които съм правил, но така и не разбрах, какво всъщност е трябвало да правя. Почувствах се предаден, Търпял съм много неща, които един мъж не би изтърпял. Едно от тях е дистанцирането ни."

В момента Ивайло е женен за Станислава, с която сключиха брак през 2021.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама