Иван: Вихра е тази, която разбива семейства


Иван: Вихра е тази, която разбива семейства

Иван Христов отвърна на обвиненията на Вихра, като заяви в предаването "Директно: Карбовски", че тя е тази, която е изневерявала.

Според Вихра причината за раздялата им с Иван е връзката му с водещата в "Станция Нова" - Ирина Сарачинова.

Пред Карбовски Иван прочете имейл от оператор в БНТ, като в него пише, че Вихра е започнала любовна авантюра с режисьора Милан Кузов през 2000 г. Връзката им довела до кратката раздяла на Кузов със съпругата му. Впоследствие той решил да изостави Вихра и да се завърне при съпругата си.

"Точно тогава Петрова (Вихра Петрова) се прехвърля към 30 години по-младия Иван Христов. В началото на връзката си с него тя все още изпитва чувства към Кузов (демек, първото ни лято тя тъче на два стана) и има спорадични срещи с него, но с времето след раждането на дъщеря им отношенията им са прекратени", пише в писмото.

Според имейла, който Иван прочете в ефир, Вихра и Кузов отново започват любовните си отношения през 2011 г..

"След като Иван Христов напуска семейното им жилище, Вихра не изчаква дълго и подновява контакт с Милан Кузов. Засичана е нееднократно да го чака с белия си джип пред сградата на Сан Стефано. След поредица скандали през декември месец Кузов се изнася от апартамента и напуска окончателно жена си, като излиза на квартира."

Иван сподели в ефир, че най-много го боли от отвратителните и арогантни изказвания на Вихра пред медиите и дъщеря им.

Той я обвини, че иска да настрои Ава срещу него и Ирина. "Тя е казала на дъщеря ни: "Татко ти ни напусна", "Ние вече не сме неговото семейство", "Той има ново семейство". Как едно дете ще проумее това. Аз не напускам детето, а жената".

Затова той решил да я накаже, като определил издръжка за дъщеря си от 270 лв. Той обясни решението си така: "Тези пари са наказание за Вихра. Защото те са за майката, а не за детето. И сега се грижа за детето си, и ще продължа да го правя. Защо Вихра не каже, че живее в апартамент, чийто кредит плащам аз, или за апартамент, чийто наем взима, а кредита отново го плащам аз, или за колата, която кара, пак аз я покривам".

Очаква се до месец съдът да вземе решение за развода на Иван и Вихра. Дотогава той ще вижда детето си всяка първа и трета седмица от месеца, в петък, между 18 и 20 ч., както и в събота и неделя, между 9 и 18 часа. Освен това Ава няма да може да преспива в дома на баща си.

Христов сподели също, че от доста време не е обичал Вихра. "Последните 4-5 години не съм изпитвал никаква любов към тази жена." Той оправда сватбата си през 2010 г. така: "Никога не съм вярвал, че ще намеря жената на живота си, че ще усещам тази пълнота, която изпитвам в момента. Не съм близвал капка алкохол от 7 месеца. Живея нов живот." 

Иван сподели пред всички, че с Ирина са с "открити сърца, че се обичат и че са един за друг".

Много драма... Вие какво мислите?

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама