Ивет Лалова разкри кога се омъжва


Ивет Лалова разкри кога се омъжва

Ивет Лалова ще мине под венчилото през септември, издаде самата тя в интервю за списание ELLE. Щастливецът е италианският спортист Симоне Колио, с когото миналата година Ивет се сгоди и при когото живее в Риети, Италия.

В момента красивата българска спринтьорка е в активна подготовка за летния сезон – тренировки, състезания, световно в Москва през август... Освен това е ангажирана и със своя клуб за деца "Ивет Лалова Спринт Академи". В началото на есента обаче тя е планирала ваканция и евентуално меден месец след сватбата.

Снимките за корицата на снисанието Ивет Лалова направи при едно от кратките си завръщания в България. На страниците на списанието тя участва в специален проект "Съвършени", който представя българи с различни професии (модели, дизайнери, актьори, IT специалисти...), всичките със супер тела. В проекта Ивет за пръв път се снима само по бански.

Идеята на всички участници, сред които Яна Маринова, Иво Аръков и Цвети Бранкова, е да покажат, че независимо от професията си, човек може да има красиво и здраво тяло. Те издават личните си "рецепти: как поддържат форма.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама