Иън Сомърхолдър и Ники Рийд - новата звездна двойка


Иън Сомърхолдър и Ники Рийд - новата звездна двойка

От няколко седмици се носят слухове, че г-н Сомърхолдър вече не страда по нашето момиче Нина Добрев, защото си е намерил утеха в прегръдките на нейна близка приятелка - актрисата, станала популярна с ролята си в "Здра"“, Ники Рийд.

За първи път двамата бяха засечени да тичат заедно. След сутрешния джогинг двамата се разходиха из града, като нещото, което разпали слуховете за възможна връзка, бяха ласките, които си разменяха.

Отговорът дойде на фестивала “Comic-Con”, където пристигнали заедно и били "видимо“ близки. Иън имал очи единствено за Ники и двамата не се отделили един от друг.

Последната новина около двойката е, че са решили да си осиновят "момченце". Не, не бебе, а конче! Вчера Иън сподели в профила си в Instagram снимка със следното заглавие: "Горд нов татко… Какви изключителни създания са. Леле. Казва се Ийгъл. Благодаря, Ники, че улови този специален момент с нашето малко момченце." 35-годишният актьор обожава животни, така че не е изненада за никого, че ще посрещне новия си любимец с отворени обятия.

Според запознати двойката се надява да получи благословията на Нина Добрев - бившата приятелка на Иън, с която той имаше 3-годишна връзка, която прекратиха през май 2013 година. Интересен факт е, че докато Ники и вече бившият й съпруг още бяха заедно, са ходили на двойни срещи заедно с Нина и Иън.

Какво мисли Нина за новата двойка? "Не харесвам негативизма. Опитвам се да се държа добре с всеки - независимо да ли е приятел, любовник, бивше гадже…“, каза Нина пред списание “Nylon” наскоро. "Винаги се опитвам да се отнасям с хората така, както бих искала те да се отнасят с мен."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама