Измамници използват Никол Станкулова, за да трупат пари


Измамници използват Никол Станкулова, за да трупат пари
Снимка: Facebook

Никол Станкулова се оплака, че е станала жертва на брутална гавра. Измамници използват лика ѝ, за да продават продукти за отслабване.

"В сайта освен мои снимки, които са обработени на Photoshop, за да изглеждам с доста по-големи части, има и кадри преди и след. Вие ме познавате и знаете, че никога не съм изглеждала така. Пишат как съм била 75 кг, след което съм отслабнала. Има измислено интервю, което е дълго 3 страници и е от първо лице. В него обяснявам как не трябва да се ползват диетолози, а тези хапчета са достатъчни, за да отслабнете. Навсякъде с Photoshop са добавили хапчетата към моя образ", обясни днес синоптичката в предаването "Тази сутрин".

ВИЖТЕ НИКОЛ СТАНКУЛОВА БЕЗ ГРИМ

Станкулова обясни също, че при направа на поръчката отговаря жена с руски акцент, а след това телефонът не може да бъде достъпен. Организирани са и фалшиви лотарии, като за лице отново е посочена синоптичката на NOVA.

"Жената обяснява къде ще ти пратят продукта, но номерът е защитен и не може да бъде набран или намерен от полицията. Има и общ регистър на сайтовете. Ако той е регистриран например в Сочи, а продуктът е от Украйна – това също може да е белег за измама", добавя Никол.

"Искам да кажа на хората да внимават много и ако е нужно могат да пишат на личните профили на известните личности, които са посочени за лица на дадена кампания", казва още Никол.

Повечето от тези сайтове са регистрирани на места, където Интерпол не може да ги разследва. Важно в тези случаи е да се гледа и телефонът за контакт. В повечето - такъв няма и това е една от сигурните индикации за измама.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама