Изненада: Ваня Джаферович напусна Facebook, ето защо


Изненада: Ваня Джаферович напусна Facebook, ето защо
Снимка: bTV

Ваня Джаферович изненада последователите си във Facebook, като съобщи, че напуска социалната мрежа. Водещият на последния сезон на Survivor написа емоционален пост, който вече не е наличен, изтрити са и всички снимки на 40-годишния бивш футболист.

Ето каква е причината за решението му:

"Повече от 15 години ползвам тази платформа. В началото беше много забавно. Беше като едно малко село, но с много приятни хора. Тогава живеех в Стара Загора и си спомням, че бях единственият с профил от този град. С годините, Facebook се превърна в най-популярната социална мрежа. Стотици, хиляди, милиони хора почнаха да я ползват, а селото стана една цяла планета. Лошото е, че само по брой профили стана така.

През последните месеци чета публикации на различни хора, приятелите ми, както и коментари под разни новини. Нещо, което най-често забелязвах е омраза и удовлетворение от нещастието на някой друг човек. Изпитват удоволствие, когато някой страда. Другото нещо беше лицемерието, което като цяло си върви ръка за ръка с първото. Едното се храни от другото.

За да оправдаеш тази омраза, трябва да си лицемерен.. най-вече към себе си. Facebook стана бойно поле, където буквите са куршуми, а думите бомби. Поради тази причина, реших това да бъде последната ми публикация тук. Нямам нужда от негативни мисли и нови войни. Една ми е достатъчна за цял живот… (визирайки войната в Босна и Херцеговина, която преживява като младеж бел.р.)."

Той е решил да запази профила си в Instagram, който често използва и за рекламни цели заедно със съпругата си Евгения.

 


 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама