Jamiroquai и Jessie J залагат на джинджифилова диета


Jamiroquai и Jessie J залагат на джинджифилова диета

По-малко от десет дни остават до дебютното издание на Symphonics’Concerts! Феновете вече предусещат първата си среща със своите идоли – фънк гурутата Jamiroquai и поп сензацията Jessie J.

По време на престоя си в България Джей Кей и компания ще подкрепят сили с доста изтънчено меню. В седемте гримьорни на фънк бандата на разположение през цялото време ще бъде изискан кетъринг, в който основен акцент е неограничено количество хайвер от белуга и бяло вино Sancerre и Chablis Premier Cru.

Виното в менюто на британската група е издигнато в култ и ще присъства в изобилие, както за самите музиканти, така и за целия им екип и тур мениджмънт. Любопитна подробност е, че фронтменът на Jamiroquai се отнася към шапките си със същата любов и внимание, както всеки истински ценител към своите пури. Затова и в бекстейдж зоната на Арена Рамец „София” ще бъде изградена специална стая за аксесоарите на ексцентричния изпълнител с точно определена стайна температура. Друга интересна подробност е, че Джей Кей изрично изисква в наличност през цялото време да има пресен джинджифил, с който да смазва гласните струни, преди да се качи на сцената вечерта на 28-и юни.

Фен на джинджифиловия вкус е и британската изпълнителка Jessie J, която ще стъпи в столичната арена на 29-и юни. Певицата обаче стига до още по-големи крайности и затова в менюто й джинджифил има под всякакви форми – консервиран, чай, пресен, във вид на мюсли, ароматизирана минерална вода. Известна с това, че не близва алкохол поради здравословни причини, Jessie J залага на напитки като обезмаслено мляко, разнородни видове чай и сок от манго. Пресните плодове и зеленчуци също са издигнати в култ. Огромни купи с ябълки, моркови, целина, банани и висококачествено грозде ще изобилстват във всяка от седемте гримьорни на звездата. Не е пропуснато и месото, но само и единствено бяло пилешко месо и шунка.

Междувременно истерията по концертите на двете мегазвезди продължава. Фенове от цялата страна не спират да изпращат своите снимки с вече закупените от тях билети към Symphonics Entertainment Group. От своя страна организаторите припомнят, че от понеделник в продажба са 500 промоционални групови билети „Семейство и приятели” за концертите на Jamiroquai и Jessie J в зала Арена Армеец на 28 и 29 юни.Отстъпките са 20 и 30 лв. от единичната цена на билет Партер и ще могат да се ползват при закупуване на пакети от 3 и 5 броя билети.

Билетите за концерта на Джамирокуай на 28 юни в България са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

Билетите за концерта на Джеси Джей на 29 юни в България са от 70 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама